Τελευταία Νέα

Δελτίο Ενημέρωσης ΔΣ 3/2/2019


ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΔΑΦΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
5/2/2019
ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Την Κυριακή 03/02/2019 και ώρα 20.00 συνήλθε σε τηλεδιάσκεψη το ΔΣ της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εδαφοσφαίρισης Ελλάδος. Όλα τα μέλη του ΔΣ ήταν παρόντα και έπειτα από σχετική συζήτηση επί των θεμάτων αποφάσισαν ομόφωνα:
1) Έγκριση:

  •          Αγωνιστικού Κανονισμού
  •          Πειθαρχικού Κανονισμού
  •          Κανονισμού Διαιτησίας

2) Κλήση σε απολογία, σύφωνα με το καταστατικό της Ομοσπονδίας και τον Κανονισμό Πειθαρχικού,  της αθλήτριας του Athens Petanque Club: Σακκαδάκη Ειρήνης, για την μη εγκεκριμένη χρήση, διαφορετικής από την επιλεγμένη, εμφάνισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Palavas, χωρίς την ενημέρωση και την άδεια του ΔΣ, την ταυτόχρονη προβολή και διαφήμιση χορηγού στην εμφάνιση της Ελληνικής αντιπροσωπευτικής ομάδας χωρίς την έγκριση του ΔΣ, και την εν συνεχεία άρνησή της να συμμορφωθεί και επανάληψη του ίδιου παραπτώματος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Savigliano
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας δίνει προθεσμία στην παραπάνω αθλήτρια να παρουσιάσει την άποψή της για τα παραπάνω μέχρι τις  15/2/2019.

3) Κλήση σε απολογία της αθλήτριας του Athens Petanque Club: Θεοχάρη Κατερίνας για την χρήση διαφορετικής από την ορισμένη εμφάνισης, αλλοίωση των εθνικών χρωμάτων και διαφήμιση- προβολή χορηγών χωρίς την σχετική άδεια από το ΔΣ της Ομοσπονδίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Palavas(Τριπλέτες γυναικών). 
Το ΔΣ της Ομοσπονδίας δίνει προθεσμία στην παραπάνω αθλήτρια να παρουσιάσει την άποψή της για τα παραπάνω μέχρι τις  15/2/2019.

Οι εγκεκριμένοι κανονισμοί θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας προκειμένου να είναι προσβάσιμοι από κάθε ενδιαφερόμενο.