Τελευταία Νέα

Αποτελέσματα 4ου τουρνουά Κρήτης

Με ιδιαίτερη  επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Πασχαλινό Τουρνουά Πετανκ «Κρήτης 2016», το οποίο διοργάνωσε ο νεοσύστατο σύλλογο Πετανκ Χανίων»  το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στις 23 και 24 Απριλίου , στον πάρκο των Αγίων Αποστόλων, στα Χανιά. Η εταιρεία “Terrα Creta” υπήρξε μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης.
Τους Νικητές βράβευσαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λουκάς Ανδριανός και οι συμμετοχή των φίλων του αθλήματος ήταν εντυπωσιακή με 27 παίκτες.
Στη γενική κατάταξη όλων των παικτών, προηγήθηκε  ο κ. Μανώλης Ψαρουδάκης (1 θέση τριπλό & 1 θέση ατομικό ανδρών), κ. Θεοδώρας Παπαγεωργίου (1η θέση τριπλό & 2η θέση ατομικό ανδρών), και ο κ. Λουκάς Ανδριανός (2ηθέση τριπλό & 4η θέση ατομικό ανδρών).
Οι νικητές ανά κατηγορία  ήταν:
-Στο τριπλό: Μανώλης Ψαρουδάκης, Θεοδώρας Παπαγεωργίου, και ο Κώστας Ασβεστάς νίκησαν τον Παναγιώτη Χρηστόπουλο, Αντώνη Γλαμπεδάκη και τον Λουκά Ανδριανό με 13-5 πότους.
-Στο ατομικό ανδρών: Μανώλης Ψαρουδάκης νίκησε τον Θεοδώρας Παπαγεωργίου με 13-7 πόντους,
-Στο ατομικό γυναικών: η Maryse Chaussin νίκησε την  Francesca Genson με 13-10 πόντους.
-Στο ατομικό παιδικό: ο Γιάννης Ανδριανός νίκησε την Ανδριανά Ανδριανού με 13-12 πόντους.
Το άθλημα πετάνκ Χανίων ετοιμάζεται να συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά με τη Δανία τον Οκτώβριο 2016 και στον παγκόσμιο και πανευρωπαϊκό τουρνουά “petanque Masters” από το 2017. Σημειώνεται ότι το άθλημα «πετάνκ» θα είναι στους Ολυμπιακούς αγώνες το 2024.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Δήμο Χανίων, την Νέα Τηλεόραση, τα Χανιώτικα Νέα, την εφημερίδα chaniapost, την TerraCreta και το Βοτανικό και Κήπο Κρήτης.