Τελευταία Νέα

Εντυπώσεις από το Kemer



Κεμέρ 2016


Χρήστος και Brigitte

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Τουρκικής Ομοσπονδίας Petanque ο Χρήστος και η Brigitte ταξίδεψαν στο Kemer κι έλαβαν μέρος στο 8ο Διεθνές Τουρνουά.
Ξενοδοχείο, εγκαταστάσεις και άνθρωποι, δημιούργησαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Μία μόνο ματιά ήταν αρκετή για να καταλάβει κανείς πόση προσοχή έχει δοθεί από την Τουρκική Ομοσπονδία σε αυτού του είδους τις διοργανώσεις.
Το Κεμέρ είναι πραγματικά μια μικρή πόλη που η καρδιά της χτυπά για το Petanque. Παιδιά
από 10 ετών, ίσως και μικρότερα, προπονούνται και διασκεδάζουν καθημερινά. Ολόκληρες οικογένειες.
Με φίλους από την Αλγερία, σε ένα από τα 65 γήπεδα...
Για 3 ημέρες σε 65 περίπου γήπεδα αγωνίστηκαν πάνω από 120 ομάδες σε ντουμπλέτες και τριπλέτες. Μεγέθη απίστευτα για τα ελληνικά δεδομένα. 50 άτομα αντιπροσωπεία από το Λίβανο. Άλλα τόσα από τους οικοδεσπότες. Ομάδες από όλη την Ευρώπη και τα παράλια της Αφρικής έδωσαν το παρόν.

Με φίλους από Ουγγαρία και Λετονία

Η Ελλάδα έρχεται σε επαφή με διεθνή τουρνουά, παίχτες αποκτούν και μας μεταφέρουν εμπειρίες και η συμμετοχή και σε τέτοιες διοργανώσεις είναι εξαιρετικά σημαντική για το ελληνικό Petanque γενικότερα. Ελπίζουμε σε μελλοντικές διοργανώσεις να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη και πληρέστερη ελληνική εκπροσώπηση.
Τέλος να ευχαριστήσουμε ειδικά τον Dr. Mutlu Turkmen, υπεύθυνο της Τουρκικής ομοσπονδίας και της διοργάνωσης και τη Natalia Lele από τη Λετονία που συνέβαλαν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των αγώνων και προσκάλεσαν την ελληνική αποστολή.