Τελευταία Νέα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 2VS2



Εγγραφές μέχρι τις 17/10/2019 23:59' εδώ: https://igiak.typeform.com/to/eEsBXH



Η Ομοσπονδία Συλλόγων Εδαφοσφαίρισης Ελλάδος προκηρύσσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα - Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδος 2vs2 Ανδρών - Γυναικών 2019
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ
Έναρξη αγώνων στις 9.30. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να βρίσκονται στο χώρο των αγώνων τουλάχιστον 15' πριν από την έναρξή τους (τουλ. ένα μέλος της κάθε ομάδας). 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Δήλωση συμμετοχών μέχρι τις 17/10/2019, 23:59
ΤΟΠΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Αθήνα (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα)
ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Το σύστημα των αγώνων θα αποφασιστεί βάσει του αριθμού των συμμετεχόντων και θα ανακοινωθεί από την σελίδα της Ομοσπονδίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την προηγούμενη των αγώνων. 
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, είτε είναι εγγεγραμμένοι σε κάποιο σύλλογο της Ο.Σ.Ε.Ε. είτε όχι.
Ομάδες που αποτελούνται από αθλητές συλλόγων που είναι μέλη της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εδαφοσφαίρισης Ελλάδος (Ο.Σ.Ε.Ε.) αγωνίζονται για το "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ" και το ¨ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ¨, ομάδες με μέλη που δεν ανήκουν σε συλλόγους της Ο.Σ.Ε.Ε. αγωνίζονται για το "ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ".
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Θα διεξάγονται παράλληλα τα πρωταθλήματα σε 2 κατηγορίες:
- Ανδρών
- Γυναικών
ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι Σύλλογοι που είναι μέλη της Ο.Σ.Ε.Ε καταβάλλουν ως δικαίωμα συμμετοχής 15 Ευρώ ανεξαρτήτως του αριθμού των ομάδων τους που θα λάβουν μέρος στους αγώνες. Ομάδες που αποτελούνται από αθλητές που δεν ανήκουν σε Σύλλογο μέλος της Ο.Σ.Ε.Ε καταβάλλουν 10 ευρώ ανά ομάδα (5 ευρώ ανά παίχτη).
Το ποσό των παραβόλων συμμετοχής χρησιμοποιείται εξ ολοκλήρου για τις ανάγκες και την προβολή της διοργάνωσης.
Η διοργανώτρια Ο.Σ.Ε.Ε. έχει δικαίωμα να προβεί σε αλλαγές στην παραπάνω προκήρυξη αν και εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο για οποιονδήποτε λόγο.
Για τους αγώνες ισχύουν οι διεθνείς κανονισμοί και οι αποφάσεις του/των διαιτητή/ών ή εκτελούντων χρέη διαιτητή είναι οριστικές και αμετάκλητες.